Tancar

Colòmbia, país convidat d'honor

En la seva 40a edició, Liber comptarà amb Colòmbia com a país convidat d’honor. Com que és un dels mercats editorials més importants d’Amèrica Llatina, Colòmbia aprofitarà la seva participació en aquest esdeveniment per impulsar la internacionalització de la seva rica i variada narrativa contemporània i recuperar el nivell d’exportacions prepandèmia.

Oportunitats per al llibre colombià

Colòmbia presentarà el seu ampli catàleg en un espai central dins de Liber, on donarà a conèixer les seves temàtiques, estils, editorials i nous noms de la seva producció editorial actual. Sota la direcció de la Cambra Colombiana del Llibre (CCL), el país llatinoamericà identificarà oportunitats d’exportació de la literatura colombiana i presentarà accions dirigides a estimular la comercialització i la promoció del llibre i la narrativa del país a l’exterior. A Colòmbia es registren una mitjana de 20.000 títols nous a l’any, amb un fons bibliogràfic disponible d’uns 260.000 títols de 292 editorials i distribuïdors comercials, independents i universitaris.

3 dies d'intercanvi cultural i comercial

Autors, editors, agents, distribuïdors i representants institucionals, viatjaran a l’octubre a Barcelona per establir un pont comercial i cultural amb Espanya en el marc de la fira. Durant tres dies, professionals del sector del llibre de 19 països hispanoparlants i una representació del segment en espanyol de la indústria editorial nord-americana compartiran les seves experiències al voltant del llibre i la lectura als diferents escenaris disposats al recinte firal. Al mateix temps, Liber suposarà per a la narrativa colombiana una via d’accés a mercats emergents a la resta del món a través de la traducció.

NO T’HO PERDIS!

La Cambra Colombiana del Llibre prepara un programa d’activitats del 5 al 7 d’octubre a Barcelona